Comunicació

InfoMigjorn amplia el servei al cap de setmana

Més de 10.000 membres es beneficiaran d'aquesta oferta informativa cultural per Internet que ho serà per subscripció.

A partir del 17 de setembre d'enguany, tots els abonats que reben InfoMigjorn de manera gratuïta, també rebran cada divendres i fins al darrer dia de l'any, el nou butlletí InfoMigjorn Cap de Setmana. Aquest butlletí contindrà, entre altres informacions d'interés, articles originals, fragments de llibres editats o inèdits i avisos d'actes diversos (cursos, conferències, presentacions de llibres).

A partir de l'any 2011, tots continuareu rebent de franc InfoMigjorn quatre dies a la setmana, com fins ara, però InfoMigjorn Cap de Setmana nomes el rebran cada divendres els subscriptors d'aquest nou butlletí.

InfoMigjorn —revista digital sobre llengua catalana— s'envia gratuïtament des del 18 d'agost del 2002. Des de l'1 de setembre del 2008 s'envia com a butlletí diari quatre voltes a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous. Cada butlletí conté diversos ítems (normalment, entre 8 i 10) amb notícies, articles, avisos, ressenyes de llibres, etc. Des del 5 de maig del 2009 es troba operatiu el web, enel qual es pot llegir tots els butlletins publicats des de l'1 de setembre del 2008 fins al darrer que s'ha enviat.

Fer i enviar els butlletins informatius i elaborar i mantenir el web Migjorn / InfoMigjorn, a més d'un esforç considerable i moltes hores de dedicació, implica, lògicament, unes despeses econòmiques, que a partir de 2011 es pretenen diluir entre els subscriptors a aquest nou servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.