Comunicació

país valencià

ACPV negocia les multes per TV3

Acció Cultural del País Valencià ultima la negociació que ha dut a terme els últims mesos amb l'Agència Tributària per ajornar les multes imposades per l'emissió de TV3 al territori valencià. Així ho va confirmar el coordinador de l'entitat cívica, Toni Gisbert, a El Punt Avui. “El procés de negociació s'ha allargat més del que esperàvem, perquè el mes de gener és de molt de treball per a Hisenda, però creiem que ho tenim ben encarrilat”, va explicar Gisbert. El portaveu d'ACPV també va subratllar “la complexitat” del procediment i va avançar que confia a confirmar oficialment l'ajornament la setmana vinent, coincidint amb l'aniversari de la supressió de les emissions del canal autonòmic català al País Valencià.

ACPV ha aconseguit aportar, gràcies a les aportacions particulars, 456.000 euros dels més de 800.000 que ha de pagar per les tres multes imposades pel govern de Francisco Camps. La intenció de l'entitat és saldar la resta amb la venda de les obres donades pels artistes de tot l'àmbit lingüístic que des del primer dia han donat suport a la iniciativa.

t. rodríguez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.