ACB

DKV JOVENTUT

«Forza» Joventut

Des de fa una dècada, el punt de referència de tots els joves del planter verd-i-negre és la pizzeria Miranapoli

Hi ha un punt comú a Badalona en què passi el que passi esportivament sempre es troben tots els joves que han passat pel planter: la pizzeria Miranapoli, al centre de Badalona. El club té un acord perquè els joves que no estan al pis de becats vagin allà a menjar. Ricky ha anat al Barça, però quan va a Badalona no es resisteix a les pizzes, Rudy marxa a Portland però pensant en la pasta, Raül López fa el mateix des que va marxar a Utah... o, fins i tot, altres nord-americans com ara Maceo Baston i Tanoka Beard. Els joves se senten com a casa, de fet, més que un restaurant és com si fos casa dels seus pares perquè hi tenen un tracte especial. Es mouen com si estiguessin a casa. Un dels principals líders entre els joves és Henk Norel, a qui els seus companys l'anomenen el President. El pivot holandès no vol desvelar el perquè: «Fa molts anys que sóc aquí i estic ideant una pizza del Joventut.» Els tres que comparteixen pis són l'argentí Federico Aguerre, el txec David Jelinek i el congolès Cristhian Eyenga que, juntament amb Pere Tomàs, ja emancipat, i el seu germà Joan –que viu amb la família Alventosa– en són habituals juntament amb el President Norel. Qui els vulgui veure, cada migdia i cada nit hi són.

«Tifosi» del Nàpols

Els propietaris de la pizzeria Miranapoli són els italians Giuseppe Ventresini i Fortunato Milano. Uns bojos del futbol. Uns tifosi del Nàpols. El seu ídol, com no podia ser d'una altra manera, és Diego Armando Maradona. De bàsquet, poquet perquè no van viure el pallacanestro quan eren al seu país. Evidentment, ara són verd-i-negres com pocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.