TV3 apuja el nivell dels reptes a «Casal Rock 2»

L'espai s'estrena dimarts que ve

«L'esperit del programa és el mateix, però els reptes han estat més grans», va explicar ahir la directora de Casal Rock, Eli Pons. El tema de capçalera aquest any –que pren el relleu del Llença't (Lax'N'Busto)– és Eufòria (Mazoni), però en el repertori hi haurà des de balades com ara Sweet child o'mine (Guns'N'Roses) fins a la complicada Give it away (Red Hot Chilli Peppers) passant per clàssics com Should stay or should I go (The Clash) i Jumping Jack Flash (Rolling Stones); temes espanyols com Zapatillas (El canto del loco) i Antes de que cuente diez (Fito y Fitipaldis), i catalans com ara Tantes coses a fer (Els Pets) i Compta amb mi (Teràpia de xoc).

L'aventura de Casal Rock 2, de 10 capítols, inclou cinc mesos d'assajos, un viatge a Londres, visites de diversos grups i un concert final a Razzmatazz.

Un espai amb més valors

La directora de TV3, Mònica Terribas, va remarcar ahir que Casal Rock és una aposta «arriscada» perquè «la franja d'entreteniment està plena de programes molt competitius amb uns valors molt primaris», mentre que aquest programa «aporta altres valors» i dóna visibilitat a les persones grans des d'un punt de vista «positiu i actiu».

La primera entrega de Casal Rock va ser un dels èxits de TV3 de l'any passat, amb una mitjana de 512.000 espectadors i una quota del 16,1%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.