Montserrat Riba, Antoni Clapés i Victòria Palma guanyen els premis literaris de Cadaqués

Montserrat Riba, Antoni Clapés i Victòria Palma són els guanyadors dels premis literaris de Cadaqués, que es lliuraran dissabte vinent a la sala Art i Joia de Cadaqués, en un acte en què participaran les actrius Vicky Peña i Montserrat Carulla, que recitaran part de l'obra de Leveroni.

Montserrat Riba, néta de Carles Riba, és la guanyadora del premi de poesia Cadaqués a Rosa Leveroni (23a edició), amb el poemari titulat Rescats de llum. El premi està dotat amb 900 euros en metàl·lic. Antoni Clapés, director de l'editorial Cafè Central, que recentment ha commemorat el vintè aniversari, és el guanyador del premi Cadaqués a Quima Jaume (15a edició), de reconeixement a la creació poètica, pel seu llibre La llum i el no-res. El premi està dotat amb 1.800 euros en metàl·lic. La musicòloga Victòria Palma ha guanyat el premi Cadaqués a Carles Rahola (27a edició) amb el programa radiofònic Cadaqués ad libitum, emès a Catalunya Música.

PROTAGONISTA

ANTONI CLAPÉS
poeta, escriptor, traductor i editor
Va néixer a Sabadell el 1948 i des del 1964 es dedica a la poesia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.