Societat

Mor una noia en un accident al parc d'atraccions del Tibidabo

Tres joves més resulten ferits, dels quals dues noies es troben en estat greu

Falla el braç articulat de l'atracció coneguda com el Pèndol, inaugurada fa quatre anys

L'Ajuntament de Barcelona ha confirmat que una noia de quinze anys ha mort i tres persones més han resultat ferides avui en l'accident que s'ha produït al parc d'atraccions del Tibidabo. Els tres ferits són dues noies i un noi, de 14 i 15 anys. Les dues noies es troben en estat crític i el Servei d'Emergències Mèdiques les han traslladades als hospitals de la Vall d'Hebron i de Sant Joan de Déu, respectivament. El jove, que ha sortit pel seu compte, ha estat portat pel seu pare a l'Hospital General de Catalunya.

L'accident s'ha produït cap a les set de la tarda quan ha fallat el braç articulat de l'atracció de caiguda lliure coneguda com el Pèndol. Aquest ha cedit i ha fet caure la cistella on pugen quatre persones per viatge, que ha caigut damunt d'una altra atracció, tot i que aquesta era buida en el moment de la tragèdia.

Bombers, Mossos d'Esquadra i serveis sanitaris treballen al lloc dels fets. El parc no s'ha tancat però s'ha acordonat la zona afectada per l'accident.

El Pèndol del Tibidabo és un braç articulat que eleva quatre passatgers a 38 metres d'alçada, des d'on es precipiten en caiguda lliure i arriben a una velocitat de 100 km/h en menys de 3 segons; posteriorment, el braç descriu un moviment pendular de 50 metres de longitud. L'atracció es va instal·lar al parc la primavera del 2006 i era la primera d'aquestes característiques instal·lada a l'Estat espanyol, segons informa ACN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia