Societat

Èxit de la moda, la diversitat i la solidaritat en la Barcelona Fashion Day

El Born Centre Cultural ofereix la primera desfilada de moda per a persones discapacitades

L'escriptor Màrius Serra introdueix un acte pioner amb més de 200 assistents

Èxit absolut en la primera edició de la Barcelona Fashion Day , un projecte que neix d'un treball de final de carrera i que ha desbordat les seves millors expectatives. En només set setmanes de feina intensa, les estudiants de relacions públiques Ana Hernández i Nerea Quinto, amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, han organitzat una desfilada de roba adaptada a gent amb diversitat funcional a El Born Centre Cultural.

L'objectiu de l'esdeveniment, pioner a Barcelona, és trencar definitivament les barreres de la desigualtat, en aquest cas, amb relació al món de la moda. Amb entrades exhaurides dies abans de la desfilada i una assistència de 200 persones, les organitzadores han tancat amb èxit la seva primera edició. Ana Hernández assegura que després d'aquest “triomf” li agradaria encarregar-se de la segona edició de Barcelona Fashion Day, tot i que encara no hi ha res tancat.

L'escriptor català Màrius Serra va ser l'encarregat d'introduir l'acte, celebrat aquest dissabte, i va fer especial èmfasi en el concepte capacitat, referint-se a les persones que hi desfilaven. Un total de vint models van lluir per la passarel·la roba de Tribus Barcelona , Fit&Sit i Marlo i van tenir l'ajut d'altres empreses vinculades al món de la moda i l'estilisme. Totes les persones que han participat en aquest esdeveniment ho han fet de manera desinteressada.

Un cop més, la moda fa un pas endavant i trenca amb els convencionalismes. Així s'ha demostrat també en la Setmana de la Moda de Nova York, on es va poder veure Jamie Brewer, la primera model de la història amb síndrome de Down.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia