Educació

Estudiants de Palafrugell, dinovens en el campionat de robots celebrat a Istanbul

L'equip de Robocracks, de Palafrugell, format per quatre estudiants de quart d'ESO -Ernest Llaoneta, Xavier Novo, Marc Ventura (de l'IES Baix Empordà) i Frederic Martí (de l'IES Frederic Martí Carreras)-, amb la preparació del professor Frederic Martí, van aconseguir el dinovè lloc, sobre un total de 55 equips, en la final de la competició Europea de la First LEGO League (FLL) celebrat a Istanbul el 2 i 3 de juny. L'equip d'estudiants de Palafrugell hi va participar gràcies al premi finalista al millor robot que van obtenir a la final d'Espanya celebrat el 21 de febrer passat.

La First Lego League és un torneig internacional de robòtica per estudiants d'entre 10 i 16 anys amb l'objectiu de fer pensar els nens com científics i enginyers per resoldre els problemes que es troben sobre el taulell. El mes de setembre l'organització proposa diverses missions a superar en un circuit i en dos mesos s'ha de construir i programar un robot amb l'objectiu d'obtenir la màxima puntuació en la competició. Paral·lelament s'ha de realitzar un projecte científic que s'ha de defensar oralment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia