Educació

Creen una aplicació per a mòbils per informar de les escoles bressol de Blanes

Wappa Babies facilitarà la comunicació entre els responsables dels tres centres municipals i les famílies

Hi haurà una prova pilot al juny i al juliol

L'Ajuntament de Blanes ha creat una aplicació per a dispositius mòbils per informar de les tres escoles bressol municipals. Wappa Babies vol ser una eina per millorar la comunicació entre els responsables de les escoles per a infants i les famílies, segons assenyala la regidora d'Educació de Blanes, Susana Ramajo (PSC). “No és cap servei de Whatsapp en què participa més gent.”

L'aplicació neix per la voluntat del personal educador dels tres centres públics (Ca la Guidó, la Plantera i Can Borell) d'oferir una millor atenció. L'empresa Clece, que gestiona les escoles bressol, ha desenvolupat l'aplicació, que facilitarà informació a les famílies sobre activitats i serveis del centre i, alhora, permetrà que pares i tutors puguin fer saber, en temps real, als educadors qualsevol incidència. “És una cosa relativament senzilla i que pot tranquil·litzar els pares novells els primers mesos a l'escola bressol.”

Els mesos de juny i juliol les 115 famílies amb fills de P1 matriculats a les tres llars d'infants de Blanes participaran en una prova pilot sobre la nova aplicació. “Si tot va bé, a partir del setembre ho aplicarem per a totes les edats.”

Les educadores de Ca la Guidó, la Plantera i Can Borell, que disposen d'una tauleta per actualitzar la informació, han fet un experiment amb la nova eina, i n'estan satisfetes, assegura Ramajo. Les famílies disposaran d'un codi d'accés per fer ús de l'aplicació. Les educadores van explicar la nova aplicació en la jornada de sensibilització del 19 d'abril, que també va incloure jornades de portes obertes.

LA FRASE

No és cap servei de Whatsapp. És una eina perquè famílies i educadores es puguin comunicar millor
Susana Ramajo
regidora d'educació (PSc)

LA XIFRA

115
famílies
de P1 de les escoles bressol municipals participaran al juny i al juliol en la prova pilot de la Wappa Babies.

Privacitat i sols amb l'infant a l'escola bressol

Wappa Babies estarà disponible per a Iphone i Android, i garantirà la privacitat de les notificacions entre famílies i responsables educatius municipals, assenyala la regidora d'Educació de Blanes. Només estarà a disposició dels familiars quan tinguin l'infant matriculat en una de les tres escoles bressol. “És un servei més, com s'ofereixen classes d'anglès o el menjador. Es dóna l'oportunitat de tenir-lo o no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia