Societat

Solidaritat

La Creu Roja reparteix 20.000 equips de suport

La Creu Roja ha continuat aquest estiu amb la distribució d'equips de suport social per a la població més vulnerable. L'entitat ha allargat el programa previst inicialment fins al maig després de veure la demanda existent. Des de l'inici del projecte, el setembre de l'any passat, la institució reparteix mensualment aquest suport a les famílies que estan en situació de precarietat econòmica dins el marc d'actuació de la Creu Roja contra la crisi. De moment, s'han distribuït 20.288 paquets de suport social a 33.812 persones de tot el territori, per un valor econòmic que puja als 737.587 euros.

Donada la importància d'aquest projecte i l'abast que està tenint, la Creu Roja ha decidit continuar fent el repartiment d'equips de suport social durant els mesos d'estiu a totes aquelles famílies derivades pels serveis socials que ho necessiten. Així, durant el juny, el juliol, l'agost i el setembre, la institució humanitària haurà repartit 5.231 paquets de suport social per a més de 8.600 persones. Els equips de suport social més demanats són els d'infants, que inclouen bolquers i alimentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.