Societat

La primera nit del Tura, dels Amics de les Arts

El grup català va omplir la plaça Major amb un públic entregat

K59 ofereix el primer dels quatre concerts de la final del concurs Lligamosques

La nova fornada del folk-pop català va triomfar anit a la plaça Major d'Olot. Els Amics de les Arts van ser el grup estrella de la primera nit de les Festes del Tura. Van omplir la plaça d'un públic que coneixia les lletres de les seves cançons i que van cantar i ballar sense parar. Sobre l'escenari, els components del grup van protagonitzar un espectacle total, amb projeccions de vídeo i elements teatrals, i a través de les notes d'humor, les lletres quotidianes i una posada en escena molt particular van integrar-hi el públic.

Va destacar també l'actuació a la plaça Campdenmàs del primer grup finalista del concurs Lligamosques, els V59. Al mateix escenari, més tard es va poder escoltar i ballar el funky de Cardova. Al Firal, va ser molt concorregut el concert de Greda amb Salsa de Pastor, Miquel del Roig i Deskarats. La nit, que havia començat amb els balls de saló de Banda Sonora, va acabar de matinada amb els discjòqueis Lluís Fenollar, Dani Fàbrega i Jordi Corbatón, i també el PC Rubió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.