Societat

Sis morts a les carreteres catalanes el cap de setmana

Entre les tres de la tarda del divendres fins a les set del matí d'aquest dilluns s'han produït quatre accidents de trànsit mortals

Un sinistre a la C-16, a Cercs (Berguedà), deixa dos morts i quatre ferits de diversa consideració

Sis persones han perdut la vida en els quatre accidents de trànsit mortals que s'han produït a les carreteres i autopistes catalanes aquest cap de setmana, entre les tres de la tarda del divendres fins a les set del matí d'aquest dilluns, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer sinistre s'ha produït aquest diumenge al matí a l'N-420 a Pradell de la Teixeta (Priorat). Una motocicleta ha sortit de la via i han mort els seus dos ocupants, un home i una dona.

El segona accident de trànsit ha succeït aquest diumenge a la tarda a la C-16, a Cercs (Berguedà). Un sinistre on s'hi han vist implicats dos turismes ha deixat un balanç de dos morts i 4 ferits de diversa consideració.

El tercer accident ha tingut lloc també aquest diumenge, cap a dos quarts de nou de la nit, al quilòmetre 688 de la carretera N-II, en terme municipal de Maçanet de la Selva (Selva). Per causes desconegudes, un dels vehicles implicats en l'accident ha envaït el carril contrari, i ha xocat de cara contra l'altre vehicle. Els ocupants d'ambdós automòbils han quedat atrapats i han hagut de ser rescatats pels Bombers. Un dels conductors estava en estat crític, i finalment ha mort. Dues persones més han patit ferides de gravetat i han estat traslladades una a l'hospital Josep Trueta de Girona i l'altra a l'hospital de Blanes.

L'últim accident mortal s'ha produït aquest dilluns a la matinada. Un jove d'origen magribí de 21 anys ha mort després que el cotxe que conduïa s'hagi estavellat per causes que es desconeixen contra una parada d'autobús, segons han explicat els Bombers. Concretament, els fets han tingut lloc a les 6.49 h a la carretera GI-642 en terme municipal de Rupià (Baix Empordà).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.