Societat

maresme

Baixa la venda de tiquets en la mostra de Cabrils

Els ingressos de la trobada gastronòmica superen els 100.000 euros

La 24a edició de la Mostra Gastronòmica de Cabrils va tancar les portes dilluns amb 20.351 tiquets venuts, un 4% menys que en l'edició anterior. Tot i això, els ingressos van ser de prop de 101.000 euros, una xifra molt semblant a la de l'edició del 2010, ja que aleshores el preu de la consumició era mig euro més barat (4,5 en lloc dels 5 d'aquesta edició).

Tot i la baixada en les vendes, l'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales (CiU), va destacar la gran implicació del municipi en aquest esdeveniment, que dóna valor a un dels grans actius del municipi: la gastronomia. A més, Morales va recordar que, aquest any, la mostra ha tingut l'handicap d'haver-se d'adaptar a un espai més petit per les obres del pavelló de l'institut, que han fet reduir la superfície de la fira. “L'any vinent, el pavelló ja s'haurà acabat i el podrem fer servir com a menjador cobert”, va comentar l'alcaldessa, que s'ha marcat com a principal objectiu garantir la viabilitat de la mostra gastronòmica. “Hem d'evitar en futures edicions que hi hagi pèrdues, tal com ha passat els anys anteriors, aquest també”, va afirmar. En aquesta edició hi han participat catorze restauradors locals, dos menys que en l'edició anterior.

Canvis en el pagament

Una de les principals crítiques quan CiU era a l'oposició era el pagament als proveïdors de la mostra. Juntament amb el VIC, partit que ara també està en el govern, van assegurar que l'anterior govern feia pagaments sense factura als restauradors de la mostra. “En aquesta edició no hem pogut introduir canvis en aquest aspecte perquè ens ho hem trobat tot fet, mirarem de modificar-ho amb vista a l'any vinent”, va dir ahir Morales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.