Monogràfics

CAMPLLONG (Gironès)

Festa major

Amb ells i ‘Sense tu'

L'èxit del tema Sense tu, banda sonora de la sèrie de TV3 Polseres vermelles, els ha convertit en un autèntic fenomen de masses, sobretot entre el públic adolescent. I no paren de batre rècords. L'últim fa referència al videoclip de Sense tu, que ha superat el milió de visites a Youtube. És la primera vegada en la història que un grup de Catalunya aconsegueix assolir aquesta xifra de visites i, a més a més, en tan poc temps. Són Teràpia de Shock i amb ells arrencarà aquesta nit (2/4 d'1) el concert jove de la festa major de Campllong. Els nois de les Preses tocaran els grans èxits del seu disc de presentació, Escapa't amb mi (2008), i les cançons del seu darrer treball, Tota la nit (2010), que els ha consolidat com una de les promeses més fermes del panorama pop-rock català.

I després, rumba

Després de Teràpia de Shock serà el torn de La Troup, un grup de la veïna població de Cassà de la Selva que en el seu primer CD, Benvinguts a la selva, aposta per “la fusió d'estils –reggae, son, cúmbia, blues...– tot mesclat amb una contundent base rumbera”. Per acabar la nit, els organitzadors han previst una gran botifarrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.