Societat

Vallès Occidental

Sense acord a Terrassa per la ubicació de l'alberg

Creen una comissió per debatre la possibilitat de trobar un altre emplaçament

L'equip de govern i els veïns de l'edifici de l'antic Acondicionamiento Tarrasense contraris a la instal·lació de l'alberg dels sense sostre en aquest espai no van arribar a cap acord en la reunió de dijous a la tarda, en què els veïns del centre van conèixer a través del regidor de Serveis Socials, Antoni Salvadó, el projecte i les raons que justifiquen la tria de l'edifici per fer-hi l'equipament.

Els veïns, que han recollit un miler de firmes, van reiterar que volen que se'n canviï la ubicació, però Salvadó va descartar que pugui situar-se a l'edifici del Pla del Bon Aire, on s'havia projectat inicialment i una possibilitat que també va tenir oposició veïnal. Salvadó va explicar que encara hi ha una part que és propietat de l'Incasòl i que el traspàs no es farà fins que la Generalitat no aprovi la constitució d'un consorci amb el consistori que també està vinculat a l'operació de l'esponjament del barri de Ca n'Anglada i al desenvolupament de l'ARE de la Porta Sud. Salvadó va dir que l'emplaçament de l'Acondicionamiento “és el millor per la centralitat, la bona comunicació i la barreja d'usos” que es farà de l'edifici.

De la trobada en va sorgir el compromís de crear una comissió que es reunirà el dia 17 i en què els veïns proposaran altres ubicacions per al polèmic alberg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.