Societat

TRIBUNALS

El mosso acusat de matar un motorista es lamenta amb plors

“Recordo l'accident. Sóc pare de família i ho sento profundament”, va dir plorós l'agent dels Mossos d'Esquadra Alberto Murteira, jutjat ahir a l'Audiència de Barcelona com a autor d'un homicidi per imprudència greu per provocar la mort d'un motorista, de 26 anys, amb qui va xocar quan va sortir d'un carrer amb el semàfor amb vermell i els llums intermitents encesos sense estar d'urgències.

El fiscal va demanar que fos condemnat a tres anys de presó. Les acusacions també en van sol·licitar la inhabilitació. L'acusat va negar que aquell matí del 2009 conduís amb presses perquè havia de declarar en un jutjat i es va equivocar d'edifici. Després del xoc, l'acusat i dos companys, a més d'atendre la víctima, van requerir el vídeo d'una càmera d'un bloc, que va enregistrar l'accident, tot i que era la Guàrdia Urbana qui ho investigava. “La família encara espera el condol de la Generalitat”, va dir la seva lletrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.