Societat

Alerta per pluges, forts vents i mala mar a Catalunya

Nou carreteres secundàries tallades a Girona per les inundacions provocades pels forts aiguats dels últims dies

Protecció Civil manté activada l'alerta de l'Inuncat, sobretot a l'Alt Empordà, on s'han suspès les classes, i a les Terres de l'Ebre

Les inundacions provocades per les intenses pluges caigudes aquests últimes hores han fet tallar nou carreteres de l'Alt Empordà, segons informa el Servei Català del Trànsit.

Es tracta de la C-252, a Far d'Empordà; la C-3,1 a Vilamalla; la GIP-5129, a Borrassà; la GIP-6042, a Peralada; la GIV-6043, a Vilanova de la Muga; la GIV-6101, entre La Pau i Pedret i Marzà; la GIV-6218a Siurana; la GIV-6226, a Vilaür, y la GI-643, aParlavà.

La direcció general de Protecció Civil manté activada l'alerta del pla d'emergències per inundacions, l'Inuncat, també per aquest dimarts, en què, a més de les pluges, es preveuen forts vents mala mar.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, es mantenen les previsions ja emeses de risc d'acumulació i intensitat de pluja a les comarques gironines, on a l'Alt Empordà s'han suspès les classes i al Pla de l'Estany, el transport escolar. També es preveu un increment de la probabilitat d'afectació a les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Camp i Vallès Oriental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.