Societat

barcelonès

Ni un euro per al carnaval de Badalona

Ni el carnaval no s'escapa de les retallades del govern de Badalona, forçades per la delicada situació econòmica que viu el consistori. El govern municipal del PP ha decidit prescindir completament dels actes festius que el consistori organitzava a la ciutat el cap de setmana de carnaval. L'any passat, amb el govern del PSC, CiU i ERC, el programa ja va quedar reduït a la mínima expressió.

Enguany, i tret de canvis d'última hora, el govern de Badalona no destinarà ni un sol euro a aquesta festivitat. La decisió té una repercussió directa en la rua que des de fa trenta anys organitza la comissió de cultura del barri de Llefià (aglutina una vintena d'entitats). L'any passat van percebre 4.100 euros (entre aportacions directes i infraestructures) i enguany només tenen confirmada una tarima i un equip de so. Han adreçat una instància al govern local però ahir encara esperaven una resposta.

S.m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.