Monogràfics

TOSSA DE MAR (Selva)

Campanya Gastronòmica dels Fideus a la Cassola

Amb fideus

Tossa de Mar torna a posar sobre la taula el millor de la seva cultura gastronòmica. Durant tot aquest mes, disset restaurants del municipi que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca participaran en la tercera campanya gastronòmica dedicada als fideus a la cassola. Els restaurants adherits a la campanya inclouran en les seves cartes diferents propostes basades en el plat tradicional però amb ingredients ben diversos. Hi haurà fideus a la cassola amb llamàntol, amb sèpia i pèsols, amb rap i llobregant, amb vegetals de temporada, amb pollastre, conill i botifarra... Mil maneres d'innovar una recepta clàssica i saborosa.

Fins al 30 de juny. A disset restaurants del municipi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a