Societat

El sindicat SUP donarà suport els policies que es neguin a participar en desnonaments

L'entitat ofereix assistència jurídica els agents que al·leguin objecció de consciència, tant si són afiliats com si no

El secretari general del SUP també reclama que s'aturin els desnonaments fins que es reguli aquest assumpte

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha assegurat aquest diumenge que donarà suport els agents que es neguin a participar en desnonaments i que fins i tot els defensarà jurídicament en el cas que sigui necessari, tant si són afiliats seus con si no ho són. El secretari general del SUP, José Manuel Sánchez Fornet, ha explicat que fa anys que reben consultes de companys per aquest assumpte, però ha afegit que ara, pel clima social, el sindicat donarà “més protecció” als policies que es neguin a portar a terme els desnonaments. “Si a algú li ha de crear un problema de consciència actuar, que ho digui i l'ajudarem”, ha dit Sánchez Fornet.

Ha insistit que el SUP donarà suport els agents que al·leguin objecció de consciència i que, fins i tot, els oferirà defensa jurídica, tant si són afiliats al sindicat com si no. “Esperem que aquesta mesura contribueixi que es paralitzin els desnonaments”, ha subratllat el secretari general del SUP, que ha considerat que l'actual llei hipotecària és “injusta”.

Sánchez Fornet s'ha sumat al clam social i ha reclamat que s'aturin els desnonaments fins que el govern espanyol i la resta de partits regulin aquest assumpte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.