Reportatge

La recepta

Cuina japonesa a Tortosa

RESTAURANT EL PARC La tonyina roja és un dels plats estel·lars però també s'hi pot menjar cuina mediterrània i escoltar música en directe

Tot i que a les Terres de l'Ebre hi ha un dels principals productors de tonyina roja del món, el grup Balfegó, no és habitual trobar restaurants on en serveixen. Va ser aprofitant aquest buit de mercat que el restaurant El Parc de Tortosa va apostar per la cuina japonesa, a més de la mediterrània, evidentment. Tàrtar de tonyina, amb escabetx, amanida, hamburguesa o arròs, són algunes de les múltiples receptes que preparen amb el túnid. Els clients poden optar per menjar a l'interior o a l'àmplia terrassa exterior integrada a la ciutat. A les nits també s'hi pot fer una copa amb música en directe.

Recepta: Tataki de tonyina i amanida
Restaurant El Parc. Avinguda Generalitat, 72. Tortosa
INGREDIENTS:
Tonyina, raïm morat, carxofes confitades, ous de truita, crema de rave japonès i ceba macerada amb vinagre de mòdena.
Fa set anys que Laia Ferrer i Jordi Bonfill van obtenir la concessió administrativa de l'edifici del restaurant enmig del parc municipal Teodor Gonzàlez de Tortosa. Van ampliar-lo amb una terrassa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.