Societat

La Mesa de Solidaritat de Paterna demana que no es retalle en educació ni sanitat

Compromís denuncia la contradicció amb el resultat de l'enquesta ciutadana, on estes partides estaven “blindades”, i les greus retallades que el PP vol aprovar al ple

la reunió de la Mesa de Solidaritat celebrada recentment a la vila de Paterna, ha estat molt profitosa, en opinió d'una bona part de les persones assistents, ja que s'ha aconseguit que la Mesa li trasllade a Agustí l'exigència de no retallar les partides de promoció social, sanitat i educació.

Adaptar el pressupost a les necessitats socials és una decisió que, en cas que l'alcalde prenga, pot evitar els efectes antisocials que preveuen els comptes de 2014.

Segons s'assegura des d'aquest òrgan de participació, el PP viu en una contradicció contínua perquè en estiu, després de l'enquesta ciutadana per a que la ciutadania decidira d'on retallar de cara als comptes de 2014, els resultats no deixaven lloc a dubtes: ajudes socials, dependència, sanitat i educació havien de ser intocables per a la població de Paterna.

Amb aquest panorama i al fil de l'acta de la sessió anterior de la Mesa, s'ha insistit en que és cabdal que el PP reflexione i reprenga les propostes fetes des d'aquesta formació per a la creació del Banc d'Aliments Municipal. I que valore i aposte per la instauració d'un programa alimentari d'emergència, sobre tot per als infants.

A més a més, Compromís per Paterna ha aprofitat per a recordar que la proposta d'obrir els menjadors escolars en vacances s'hauria d'institucionalitzar per part de l'Ajuntament i donar atenció al xiquets i xiquetes del poble per a que tinguen garantit, almenys, un menjar en condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia