Societat

Donació de 21,7 tones de menjar per al Banc dels Aliments de Girona

Carrefour ha duplicat l'aportació de 10.816 quilos de productes alimentaris que els gironins van fer en la campanya estatal que es va celebrar a l'octubre

Carrefour lliurarà un total de 21.722 quilos de menjar al Banc dels Aliments de Girona. Aquesta important quantitat de productes alimentaris surt de doblar els 10.861 quilos que els gironins van donar durant la XIX Jornada Nacional de Recollida d'Aliments. La campanya de Carrefour va tenir lloc la primera quinzena d'octubre en els 168 hipermercats que la cadena té a l'Estat espanyol amb l'objectiu d'ajudar a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més empobrides. Un cop acabada la recollida, Carrefour ha igualtat les tones de productes lliurats pels compradors i d'aquesta manera ha duplicat la quantitat que entregarà a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL). En l'àmbit de Catalunya, Carrefour lliurarà més de 219 tones d'aliments.

L'ajut dels germans Roca

D'altra banda, els germans Roca han donat l'import corresponent als drets d'autor de les reedicions dels seus llibres al Banc dels Aliments de les comarques gironines, amb què col·laboren des de fa temps. Joan Roca ha explicat que, després que El Celler fos proclamat el millor restaurant del món, van sortir iniciatives per reeditar els seus llibres i llavors va decidir destinar els drets d'autor a la campanya del Gran Recapte, que se celebrarà els dies 29 i 30. La campanya del Gran Recapte tindrà la participació de més de 300 supermercats i petits comerços de les principals poblacions gironines i es preveu superar els 350.000 quilos de menjar.

LA XIFRA

219
tones
de menjar lliurarà la cadena Carrefour en el conjunt de Catalunya per ser distribuït entre els bancs locals.
300
supermercats
i petits comerços d'arreu de la demarcació participaran en el Gran Recapte dels dies 29 i 30.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia