Societat

lloret de mar

Obre el restaurant de pràctiques a l'Evenia

Des de principi d'octubre, el cicle formatiu de tècnic de cuina i serveis de restauració de l'institut Coll i Rodés es torna a dur a terme a Lloret de Mar. Consta de classes teòriques, però hi té un paper destacat la part pràctica amb els menús que elaboren els alumnes a l'hotel Evenia Hotels gràcies a un conveni signat amb l'Ajuntament. Els alumnes decideixen i elaboren ells mateixos el menú sota la supervisió dels professors, que valoren durant tot el dinar aspectes com ara la uniformitat, l'actitud, la destresa i el resultat final. El menú –que s'ofereix de dimarts a divendres– consta de dos entrants, un peix, una carn i dues postres al preu de 14,50 euros. I també s'ofereix un menú d'un entrant, un segon i unes postres per 10 euros. En paraules del regidor d'Ensenyament, Ignasi Riera, “aquestes pràctiques contribueixen a millorar la professionalitat dels alumnes i els facilita l'accés al mercat laboral”.

N.F.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.