Societat

La porta mal tancada d'un furgó de seguretat deixa una pluja de milions a Hong Kong

El furgó del grup britànic G4S, especialitzada en transport de diners, portava milions de dòlars, dels quals almenys han “desaparegut” l'equivalent a 1,5 milions d'euros

Els habitants de Hong Kong s'han trobat aquest dijous amb un inusitat regal de Nadal: milers de bitllets caient del cel. I és que la porta mal tancada d'un furgó de seguretat s'ha obert en travessar un pont i ha començat ha deixar anar part de la seva càrrega. El furgó de la companyia de seguretat britànica G4S, especialitzada en transport de diners, portava milions de dòlars, dels quals almenys han “desaparegut” l'equivalent a milió i mig d'euros.

Immediatament després que el vehicle escampés per la calçada milers de bitllets la policia es va presentar en el lloc dels fets. Però ja aleshores desenes de conductors i vianants s'afanyaven a recollir bitllets. Poc van poder fer els agents per dissuadir la multitud. En els primers moments, només els ocupants d'un vehicle s'han aturat a agafar els bitllets, però en veure'ls més persones s'han animat.

La policia no ha practicat detencions i les autoritats s'han limitat a demanar als que s'havien endut els bitllets que els tornessin al més aviat possible, advertint-los que, en cas contrari, podrien ser considerats autors d'un robatori.

Alguns dels conductors i vianants a la zona van fer cas d'aquests advertiments; però no tots. Només 13 persones han tornat els diners que havien recollit.

El furgó, en què viatjaven tres vigilants, no es va aturar després de l'incident, i va continuar el seu recorregut fins a la seu de la companyia, situada a uns 14 quilòmetres del lloc on els ciutadans de Hong Kong van viure aquesta peculiar “pluja” de diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia