Vallès Oriental

Un nou hotel a Vallromanes inicia la selecció d’una vintena d’empleats

Els promotors han arribat a un acord amb l’Ajuntament per donar prioritat als veïns del poble

El nou hotel Mas Sala Gros, de Vallromanes, iniciarà el procés de selecció per cobrir entre 25 i 30 llocs de treball que preveu crear amb la seva obertura prevista per al 15 de maig.

En la tria, tindran prioritat els veïns de Vallromanes a partir de l’acord entre l’Ajuntament i els promotors de l’hotel a la masia de Can Sala Gros, situada a tocar de la riera, aigües amunt del nucli urbà, i que s’està reformant i ampliant.

L’Ajuntament ha convocat un acte públic el divendres 30 de gener a 2/4 de 8 del vespre al Casal. Representants de l’empresa explicaran les característiques dels llocs de treball que necessiten cobrir. Donarà el tret de sortida al procés de selecció de personal per a l’hotel, que serà el primer a l’Estat de la cadena Biohotel, amb establiments a diversos països europeus com Alemanya, Suïssa, Àustria o Dinamarca. S’anirà a buscar persones de fora del poble si l’empresa no hi troba els perfils que necessita cobrir, detalla l’alcalde David Ricart.

El consistori també ha acordat amb els promotors d’aquest nou hotel la celebració d’una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’actuació que s’ha fet a Can Sala Gros. Està prevista pel darrer cap de setmana del mes d’abril i coincidirà amb la segona edició de l’Ecofira, una fira de productes ecològic i de proximitat que organitza el consistori. Aquesta relliga amb la filosofia del nou hotel, que també promou el respecte per l’entorn i que, per exemple, incorporarà dos restaurants ecològics (un de carta i un de menú diari), un espai de granja amb animals, horts ecològics i vinyes DO Alella i una botiga de productes ecològics que estarà oberta a tothom.

EL 9 NOU ha contactat amb els responsables del nou hotel Mas Sala Gros, que han declinat donar més informació a l’espera d’una presentació que tenen previst fer en un parell de mesos, quan les obres estiguin més avançades i es puguin visitar.

UN ESTABLIMENT DE 54 HABITACIONS

Mas Sala Gros es presenta a la seva web com un ecoresort de 54 habitacions, totes amb jardí o terrassa. Entre aquestes, hi ha tres suites de 50 metres quadrats que tenen jardí propi i amb capacitat per a un màxim de sis persones.

El projecte té en compte l’ús de materials naturals i la integració al paisatge a través de les cobertes vegetals que tindran algunes de les noves edificacions. Hi haurà un spa interior –batejada com Aire Vallromanes de la cadena Aire Ancient Baths–, una piscina naturalitzada i una d’infantil i un bosc privat per fer senderisme. L’hotel preveu un espai per a convencions i banquets. Segons ja va publicar EL 9 NOU el gener de l’any passat, la inversió estimada era de 3,7 milions d’euros.

La notícia completa a El 9 Nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia