Societat

Impuls de Blanes com a seu de turisme esportiu

Entitats d'atletisme i senderisme i l'Ajuntament creen una marca conjunta

Tres entitats d'atletisme i senderisme de Blanes i l'Ajuntament han unit esforços per impulsar la vila com a seu de turisme esportiu. Les quatre parts han creat la marca Blanes for runners (“Blanes per a corredors”) i un calendari que aplega onze esdeveniments, incloent-hi la vint-i-quatrena ruta de les ermites de Blanes (19 d'abril) o la sisena Aquatló popular (27 d'agost). En la iniciativa hi han participat el Club Triatló Blanes, que presideix Salvador Balaguer; el Centre Excursionista de Blanes, que presideix Jaume Roman, i el Grup Fondistes Blanes, encapçalat per Antoni Rodríguez. L'acte amb més participació és la caminada popular de la Nit de Sant Bonós, que ha superat els 5.000 assistents. La trenta-tresena edició està programada per al 22 d'agost. La nova marca Blanes for runners serà presentada aquesta setmana a Madrid, amb motiu de la trenta-cinquena edició del Fitur i dins l'oferta del Patronat de Turisme Costa Brava. En la marca hi han col·laborat el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació.

Quarta modalitat

La vila de Blanes té la certificació de destinació de turisme esportiu (DTE) de la Generalitat des del 2009 i la de destinació de turisme familiar (DTF) des del 2007. L'any passat l'Ajuntament va posar en marxa un centre de running a la ciutat esportiva i va editar un plànol per a corredors. El running va ser la quarta modalitat inclosa en la destinació de turisme esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia