Detenen un mosso acusat d'abusar d'un noi de 13 anys en uns lavabos públics

El caporal, que ha estat suspès de sou i feina, va obligar suposadament el menor a fer-li una fel·lació

La suposada agressió es va produir als lavabos de l'Eroski del centre comercial Llobregat Centre, un lloc on habitualment es practica el cruising –trobades entre el col·lectiu homosexual–. El menor, d'origen sud-americà, va denunciar dilluns passat als Mossos que un home l'havia amenaçat amb una navalla i que l'havia forçat a fer-li una fel·lació. Va aportar a la policia una pista clau, ja que després de la suposada agressió l'home havia deixat en una tintoreria una peça de color rosa. La peça estava a nom de la mare de l'agressor, i els Mossos van poder arribar fàcilment fins al caporal. Paral·lelament els investigadors van visionar les gravacions de les càmeres de seguretat del supermercat, on es veia el menor entrant i sortint dels lavabos diverses vegades sense mostrar en cap moment que estigués actuant sota amenaces. Els agents van voler tornar a interrogar el menor, que va reconèixer que en cap moment el mosso l'havia amenaçat amb una navalla, tot i que sí que va confirmava la versió de l'agressió. A banda, va reconèixer el mosso en les imatges.

Agents de la divisió d'afers interns van detenir divendres a la mateixa comissaria d'Esplugues el suposat agressor, un caporal destinat a la unitat de seguretat ciutadana. El caporal, que fa uns cinc anys que està al cos, va declarar que el noi li va dir que era major d'edat i que la relació –que no va passar d'una masturbació– en cap moment va ser forçada. Ara per ara el Departament d'Interior ha suspès de sou i feina el mosso, que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. El caporal, però, haurà de comparèixer cada dilluns al jutjat i té prohibit viure a Cornellà i acostar-se al noi. Per la seva banda, els sindicats dels Mossos SAP-UGT i SPC van demanar que es respecti la presumpció d'innocència del caporal fins que no s'aclareixin els fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.