Successos

policial

Una joiera pren el botí d'un lladre a Blanes

La treballadora es va encarar amb l'assaltant i va recuperar les joies

Una treballadora de la joieria Grau de Blanes va aconseguir recuperar el botí d'un lladre que havia robat a l'establiment. Els fets van tenir lloc dilluns, 3 de febrer, al carrer Ample, en ple centre. Pels volts de dos quarts de set de la tarda es va presentar a la joieria un client molt ben vestit, d'uns 45 anys i amb accent de l'est d'Europa. Era la mateixa persona que feia una setmana ja havia passat per la botiga interessant-se per unes cadenes d'or.

Dilluns, una de les treballadores li va tornar a ensenyar les cadenes. En concret, dues mantes amb una vintena de joies. Mentrestant, va tocar el timbre un altre client que volia entrar. Un cop una de les treballadores va accionar el botó i es va obrir la porta, l'individu que estava mirant les cadenes les va arreplegar totes i va fugir corrents juntament amb el seu còmplice. La joiera que l'estava atenent no s'ho va pensar dos cops i va sortir també corrents al darrere dels dos lladres. Va aconseguir atrapar el que duia el botí, i va començar així una batussa. La treballadora li va prendre gran part de les joies robades, tot i que va acabar pel terra i plena de contusions per la baralla amb el pispa. Els dos lladres van aconseguir fugir del lloc dels fets damunt d'una motocicleta i amb tan sols quatre cadenes d'or. En la seva fugida no només van perdre una part del botí, sinó també un casc de moto i una motxilla amb documentació d'un home de nacionalitat de Sèrbia i Montenegro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia