Sense - El Punt

empresa

Montes Lara adquireix la llicència de ‘Madagascar 3'

És una de les marques que distribueix l'empresa gironina de brioixeria industrial Inpanasa

L'empresa de brioixeria industrial Inpanasa, amb seu a Aiguaviva, ha adquirit la llicència de Madagascar 3 per als productes que distribueix sota la marca Montes Lara i que va dirigida als supermercats i grans superfícies comercials. “D'aquesta manera, volem fer arribar al públic més jove les característiques i beneficis dels nostres productes, elaborats tots amb ingredients naturals”, van explicar els representants de l'empresa, el gerent de la qual és Francesc Montes.

Els tradicionals personatges de Madagascar 3, es veuran en els envasos de cinc de les varietats de magdalenes de Montes Lara: chispitas, iogurt, farcides d'albercoc, farcides de maduixa i farcides de crema de xocolata. “Hem triat aquestes varietats per poder satisfer àmpliament els gustos dels més petits, però també dels més grans”, van comentar. Totes aquestes varietats portaran també cromos adhesius dels personatges de Madagascar 3. N'hi ha fins a 20 per col·leccionar.

L'empresa Inpanasa ha invertit darrerament un milió d'euros per reconvertir dues de les tres línies de producció que té l'empresa per envasar individualment tota la gamma de magdalenes i bescuits. Les magdalenes van ser les primeres a estrenar aquest nou envàs i ara fa poques setmanes van ser els bescuits. L'empresa produeix anualment 4.500 tones de producte sota el paraigües de les marques Inpanasa i Montes Lara, destinades a supermercats, i Mas Aliu, centrat en el segment de la distribució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.