Esports

Cristóbal Parralo, nou entrenador del Girona FC

El nou tènic ha anunciat que la temporada que ve prescindirà del central Albert Serra i del lateral Migue

Cristóbal Parralo, exjugador del Barça, l'Espanyol, l'Oviedo i el París Saint Germain, entre d'altres equips, s'ha convertit avui en el nou entrenador del Girona FC per la temporada que ve.

"No van haver de convèncer-me molt. El Girona ha fet una bona temporada i els dirigents m'han explicat el projecte de futur i m'ha semblat perfecte", ha indicat Cristóbal, que ha signat un contracte per una temporada.

Aquesta serà la segona experiència de Cristóbal com a entrenador, després del passar pel Santa Eulalia de la Segona Divisió B la passada temporada. El nou tècnic de Girona estarà acompanyat de Kanko Jankovic, company de Parralo a l'Oviedo.

"El club té una línia que a mi em sembla molt encertada. L'aposta és tenir jugadors de Girona, encara que si en alguna posició no podem fer-ho, caldrà buscar-ne fora", ha matisat. Parralo ha anunciat que la temporada que ve prescindirà del central Albert Serra i del lateral Migue.

Aquestes baixes s'uneixen a les set ja conegudes anteriorment d'Igor, Jito, Raúl Martín, Paco Esteban, Ivan Gómez, David Sánchez i Jaume Durán. A més de la del cos tècnic que va acabar la temporada i que estava encapçalat per Miquel Olmo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.