Punt divers

Manlleu Decideix diu que no hi haurà cap mesa electoral en una mesquita i ho atribueix a un 'error de comunicació'

La comissió organitzadora de la consulta sobre la independència del 13 de desembre a Manlleu (Osona) diu que cap de les meses electorals que s'instal·laran durant la consulta estarà situada en centre d'oració islàmic. El portaveu de Manlleu Decideix, Albert Güell, assegura que les afirmacions fetes des de la coordinadora comarcal només responen a un 'error de comunicació' amb la coordinadora comarcal. Güell assegura que els tres locals on es farà la consulta estan decidit des de fa dies. Aquest tres locals, repartits en les diferents zones del municipi, seran la sala polivalent de Can Puget, el vestíbul del Teatre Casal de Gràcia i els locals del sindicat CCOO.

Güell admet que ha costat 'una mica' trobar espais 'deslligats de l'Ajuntament' repartits per tots el municipi per poder instal·lar les diferents meses. Güell diu però que, sense entrar a valorar i polemitzar sobre la idoneïtat d'una mesquita, l'opció del local de pregària islàmic mai s'ha contemplat. El portaveu de l'entitat que promou la consulta a Manlleu diu que amb aquesta comunitat només se'ls ha informat de la celebració de la consulta igual com s'ha fet amb la resta d'entitats i col·lectius del municipi. Els coordinadors comarcals de la consulta van assegurar dimecres en la presentació que, pendents de la llista definitiva, en el cas d'aquest municipi osonenc existia aquesta opció que, segons els responsables locals de la consulta, n'hi tant sols s'han contemplat, i que només atribueixen a un error de comunicació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.