Mor l'exregidora Elisa Reverter, a la qual diumenge s'homenatjarà a la masia de Can Butinyà

L'artista i exregidora de Badalona de Convergència Democràtica de Catalunya Elisa Reverter va morir el cap de setmana a l'edat de 92 anys. L'artista, que vivia a la masia de Can Butinyà, va ser enterrada diumenge en una cerimònia íntima, reservada als més propers. Diumenge vinent, dia 26, a les onze del matí, se li farà un acte d'homenatge a la masia, on reposaran per sempre les seves cendres.

Elisa Reverter va ser regidora de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de Badalona durant el primer Ajuntament democràtic. A més de la seva faceta política, va dedicar part de la seva vida a l'escultura. Reverter va treballar per recuperar la masia de Can Miravitges i va ser la responsable de portar la Venus a Badalona. Per això, el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Badalona demanarà que un carrer o plaça de la ciutat porti el seu nom.

Reverter era propietària de la masia de Can Butinyà. Tot i estar situada al municipi de Badalona, l'Ajuntament de Santa Coloma n'ha adquirit els drets de compra.

EL PERSONATGE

Elisa Reverter
escultora i exregidora de l'ajuntament de badalona
Va morir a l'edat de 92 anys i diumenge li faran un homenatge a Can Butinyà, on reposaran les seves cendres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.