Necrològiques

Pere Llach i Farrés

Mecànic que regentava un popular taller de reparació de motos i bicicletes a Sarrià de Ter

El mecànic Pere Llach i Farrés, que havia regentat un popular taller de motos a Sarrià de Ter, va morir ahir a l'edat de 73 anys.

Nascut a les Serres (Sant Martí de Llémena) el 17 de març del 1943, el seu pare era Josep Llach i Vila, d'Amer, i la seva mare, Lluïsa Farrés i Pons, de Sant Medir.

Va començar a treballar de mecànic als 14 anys a Bonmatí i posteriorment al taller de motos Quintana, a Anglès. Va anar a treballar a Sarrià de Ter quan tenia 18 anys, el 1961, al taller de motos que havia comprat el seu cunyat, Lluís Ribas. Van treballar junts fins a l'any 1965, quan Ribas va optar per dedicar-se a un altre negoci. Llach encara era molt jove, però va decidir quedar-se el taller i així començar la seva tasca com a empresari. Entre el 1960 i 1968, Pere Llach i altres aficionats van organitzar moltes gimcanes de motos pels pobles en les quals també participaven com a mecànics. Fins i tot van arribar a competir en curses d'àmbit estatal. Però el taller de Pere Llach desenvolupava, a més, una funció social: era un punt de trobada molt popular en el qual joves i no tan joves feien les seves tertúlies.

Més enllà de la professió com a mecànic, Pere Llach era un gran aficionat a jugar a la botifarra i al futbolí, i veure partits de futbol i handbol. Era soci de la UE Sarrià des de feia anys.

Casat amb Trinitat Salló i pare de dos fills, Josep i Lluïsa, la cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia