Necrològiques

Joan Casellas i Xirgu

Un històric de l'handbol grupista

Joan Casellas Xirgu va marxar ahir, i amb ell, hores i hores a la pista d'handbol. Hores i hores en els despatxos, treballant pel seu estimat esport, incansablement.

Joan Casellas ha estat un dels històrics de l'handbol grupista. Va jugar tant a handbol 11 com a handbol 7, sempre sota pals, defensant la porteria, defensant els colors del Grup i també els del Deportiu, amb qui alternava. La seva qualitat va ser valorada pels tècnics de l'època i, així, va aconseguir ser internacional dues vegades.

Un cop va deixar de jugar, en Joan Casellas no va dubtar a seguir vinculat al seu esport. Primer com a president de la Federació Gironina (1967-1982) i després com a president de la Federació Catalana (1982-1989) i vicepresident de la Federació Espanyola. L'handbol era la seva passió, fos quina fos la funció que calgués fer.

En Joan Casellas no va dubtar a col·laborar amb l'handbol grupista i, gràcies a la seva estimació per aquest esport, en Marc, el seu fill, va seguir l'empremta del seu pare, debutant a primera divisió amb l'equip del GEiEG. A ell i a tota la família i a tots els amics, el nostre més sentit condol.

Mai podrà agrair-li el GEiEG les hores de dedicació desinteressada, sent una de les persones que van fer créixer la secció grupista. Ha marxat un dels històrics de l'handbol i del GEiEG. Va formar part del grup de socis de més de 50 anys d'antiguitat confiant i donant suport a la tasca que porta a terme el Grup, una mostra més de la seva estimació a l'entitat. Gràcies per tot, Joan. Bon viatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia