Necrològiques

Jordi Noguera i Batlló

Gerent i propietari de l’hotel Santa Marta de Lloret de Mar

L’empresari Jordi Noguera i Batlló, gerent i propietari de l’hotel de cinc estrelles Santa Marta de Lloret de Mar, va morir el dia 19 de juny a l’edat de 67 anys.

El luxós i emblemàtic hotel Santa Marta és un negoci familiar del qual Jordi Noguera pertanyia a la segona generació. L’establiment el va fundar el seu pare, Josep Noguera, el 14 de juny del 1958. Des d’aleshores, l’hotel ha estat ampliat diverses vegades i ha incorporat una àmplia gamma d’atractius, com ara piscina, jacuzzi, pista de tennis, sauna, sales de lectura i de reunions, spa i gimnàs. Actualment té 80 habitacions i els luxes propis d’un hotel de cinc estrelles. En l’èxit que va assolir l’hotel, hi va tenir molt a veure la feina desenvolupada per Jordi Noguera, que sempre va saber adaptar el negoci als nous temps i va ser capdavanter en moltes iniciatives turístiques.

A més de ser propietari del Santa Marta, Jordi Noguera havia format part de diverses associacions empresarials de Lloret de Mar, com ara el Cercle d’Economia, el gremi d’hostaleria, el Rotary i la Mesa Empresarial. A més, també va ser membre de l’Agrupació de Defensa Forestal.

L’any 2007 va guanyar el Premi G! Josep Pujol i Aulí, que s’atorga per distingir la persona que per la seva trajectòria professional, dedicació, esforç, valors i virtuts ha contribuït al desenvolupament del turisme a les comarques gironines.

Casat amb Pilar Talleda Roquet i pare de tres filles, Marta, Andrea i Pilar, les exèquies es van celebrar ahir a l’ermita de Santa Cristina de Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia