Felip de Camps de Subirats

Tercer marquès de Camps

Felip de Camps de Subirats, actual posseïdor del títol de marquès de Camps i nét de Carles de Camps i d'Olzinelles, el primer marquès de Camps, va morir ahir a l'edat de 82 anys. Felip de Camps pertanyia a una família de grans propietaris rurals a qui el Vaticà va atorgar el títol hereditari que ha anat passant de generació en generació.

Llicenciat en Dret, Felip de Camps va tenir cura durant tota la vida del patrimoni familiar. El 1991 va cedir a l'Ajuntament de Salt el valuosíssim arxiu patrimonial i històric de la família, que es remunta al segle XIII i que conté nombrosa documentació de la història saltenca. Felip de Camps, que era també baró d'Algerri, vivia durant una meitat de l'any a Salt, al Mas Ribot, la finca agrícola i ramadera de la família, i l'altra meitat a Barcelona.

Les exèquies se celebraran avui divendres, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona. Posteriorment, serà enterrat al panteó familiar, al cementiri municipal de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.