Necrològiques

Senyor Joan Ferrer i Santaló. ‘In memoriam’

Tots els que treballem a l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona hem sentit a parlar de Joan Ferrer i Santaló, l’alumne amb l’expedient número 1. Una matrícula simbòlica, ja que el senyor Ferrer era diplomat en llengua anglesa per la Universitat de Cambridge i per l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona, traductor jurat i professor de múltiples cursos d’anglès.

La seva passió per les llengües i el seu càrrec com a vicesecretari de la Cambra de Comerç van fer que fos un dels impulsors de l’EOI a la ciutat de Girona, que va obrir portes el curs 1983/1984. Va continuar lluitant per l’ensenyament de les llengües i més endavant, des del Patronat de Turisme de Girona, va lluitar perquè la nostra escola impartís rus.

Sabem que se sentia l’escola com a seva. Hi participava en actes commemoratius i aniversaris, sempre orgullós del seu carnet d’estudiant.

El curs 2013/2014 es va matricular d’alemany amb el seu net Jordi, eren el més gran i el més jove de la classe. No faltava mai a classe i aprofitava qualsevol moment per animar els joves a aprendre i gaudir dels idiomes! Un bon exemple... Gràcies, senyor Ferrer!

(*) Maite Maneu Marcos és directora de l’EOI Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia