Necrològiques

Recordant en Josep Oller i Mató

Tot just començar l’any s’ha produït el traspàs del conegut gironí Josep Oller i Mató. Durant la seva llarga vida (tenia noranta-nou anys) sempre visqué a Girona, ciutat que estimà i on formà la seva família. Fou una de les primeres persones que formà a l’equip de Manaies, quan només eren un grup de gironins que desitjaven que la nostra ciutat fóra coneguda i estimada una mica més. Per aquesta raó no fa gaire fou distingit com a soci fundador de la Confraria, fet que l’il·lusionà molt i el féu feliç.

Descansi en pau un bon gironí que ho fou tant en l’aspecte familiar com en el de ciutadà, en una ciutat que el va veure néixer, que ell estimà i on descansaran les seves restes mentre la seva ànima és rebuda pel Senyor.

Josep, encara l’altre any em felicitares per Nadal, aquest any ja no ho pogueres fer però ara sé que des del Cel ens seguiràs estimant com ho feres a la terra. No t’oblidarem mai!!!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia