Necrològiques

Roser Corominas Canadell

Alcaldessa de Besalú entre el 1979 i el 1987

L’exalcaldessa de Besalú i primera alcaldessa de la Garrotxa de la represa democràtica, Roser Corominas, va morir ahir a l’edat de 90 anys. Va ocupar el càrrec entre el 1979 i el 1987 en representació d’Independents pel Socialisme i la Democràcia, una candidatura formada pel PSC i el PSUC.

En el seu primer mandat, va ser nomenada alcaldessa després que l’alcalde elegit a les urnes, Ricard Font, hi renunciés, arran de marxar del poble amb la tinent d’alcalde Josefina Sala. Als comicis del 1983, però, Corominas va revalidar l’alcaldia.

La gent que la va conèixer en destaquen la seva discreció i el seu tarannà tranquil. Professionalment, havia estat modista, però durant molts anys va treballar també en una farmàcia. Eraconeguda també pel seu vessant d’artista pintora aficionada.

La cerimònia se celebrarà avui dimarts, dia 26 de febrer, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Besalú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia