Necrològiques

Recordant Joan Birba Rosell

Havia treballat a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona

Ahir em vaig assabentar pel diari que el bon amic Joan Birba ens havia deixat. Havia treballat a l’Ajuntament de Girona a l’àrea d’Alcaldia i en altres departaments. També havia estat president de l’Associació de Veïns de Vista Alegre. Persona coneguda i estimada, va tenir una jubilació anticipada i els problemes de salut se l’han emportat a la flor de la joventut, als 66 anys.

Les persones que tenim contacte en èpoques concretes amb estaments oficials coneixem les persones per aquest motiu. En el seu cas, a més de ser amics, tot i que no consta per nom, per part de la meva àvia érem mig parents.

Però el que vull destacar és que quan necessites informació, demanar alguna cosa o que et facin uns papers, agraeixes que et serveixin bé. I en Joan ho feia. Durant tot el temps en què ho vaig necessitar, en Joan va manifestar una gran amabilitat, igual que altres persones de departaments diferents, també des que funciona Informació Ciutadana. Per això quan avui he vist el seu traspàs he cregut que es mereixia aquestes ratlles d’agraïment per la feina ben feta, també per al record d’altres funcionaris que ens han deixat i potser no me’n vaig assabentar. Tots sabem com parla alguna gent d’aquests llocs. És cert que de vegades hi ha persones que no et tracten prou bé. Tots podem tenir un mal dia, però davant del públic, deia la meva mare, sempre s’ha d’estar content. Per això crec que no podem oblidar una cosa: “Respecta i seràs respectat.”

Avui, a les 10 del matí, li diran adeu al Tanatori de Girona, on tinc la seguretat que no hi faltaran amics i amigues que hi varen compartir feina a l’Ajuntament per estar al costat de la seva esposa, fills, nets i resta de família en aquest moment tan especial de dir adeu a una persona estimada.

Joan, sempre el recordaré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia