Necrològiques

En record de Quim Matas

Locutor, regidor i excol·laborador d’El Punt

Joaquim Matas va néixer a Tordera l’any 1965 i va morir dilluns passat a l’edat de 57 anys.

Matas té una llarga trajectòria dins dels mitjans de comunicació i també en política. A principis dels anys 80 va entrar a formar part del grup de joves que van impulsar els primers anys de funcionament de Ràdio Tordera, i més endavant continuaria la seva carrera periodística com a redactor i locutor dels informatius de Ràdio Marina, com a cap de premsa de l’Ajuntament de Blanes i com a col·laborador del diari El Punt.

A mitjan dècada dels 90, compaginant la seva professió periodística, Matas va entrar en política municipal a l’Ajuntament de Tordera. Va ser regidor per Convergència i Unió (CiU) durant els mandats 1995-1999 i 1999-2003, on va ser responsable de les regidories de Cultura, Festes i Participació Ciutadana i cap de gabinet d’alcaldia del consistori.

Durant els anys en què va ser regidor destaca sobretot per ser l’impulsor de la construcció del Teatre Clavé, inaugurat oficialment el 25 d’abril del 1999.

En acabar el segon mandat, Matas entraria a ocupar diversos càrrecs polítics a les diputacions de Girona i Barcelona, on va exercir fins a dia d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia