Necrològiques

CULTURA

Mor d’ELA l’actor Kenneth Mitchell, conegut per ‘Star Trek: Discovery’

Tenia 49 anys i va ser un dels protagonistes de ‘Capitana Marvel’

L’actor Kenneth Michell (Toronto, 1974) ha mort als 49 anys a Los Angeles per culpa de l’ELA, malaltia que se li va diagnosticar el 2018, segons va confirmar la seva família. Era molt conegut pels seguidors d’“Star Trek” i la ciència ficció per la seva participació en una de les sèries que havien donat continuïtat a la històrica saga: “Discovery” (2017-2021). “Aquesta és una malaltia absolutament horrible”, havia escrit l’actor fa uns mesos quan va compartir una foto a les xarxes socials on se’l veia en cadira de rodes en una posta de sol. Amb tot, agraïa en el missatge el suport dels seus amics, familiars i el personal mèdic que l’estava atenent.

La trajectòria de l’actor també inclou la participació en una de les pel·lícules més conegudes de l’univers Marvel: “Capitana Marvel”. Hi interpretava el paper de pare de la protagonista. Quan el 2020 va comunicar la seva malaltia estava actuant en la sèrie “Nancy Drew”, en la qual va continuar un temps fent servir un actor de doblatge en moltes escenes. El seu últim paper el va fer a la sèrie “The old man” (2022).

Mitchell estava casat amb l’actriu Susan Mary Pratt, amb la qual va tenir dos fills. En el cinema va interpretar un dels jugadors de l’equip dels EUA d’hoquei sobre gel en la pel·lícula “Milagro” i va ser Eric Green en la sèrie “Jericho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia