Necrològiques

Josep Palomer Peracaula

Metge otorinolaringòleg gironí

El metge gironí Josep Palomer i Peracaula, un dels primers especialistes a tractar el càncer de laringe, va morir el dia 13 de gener a l'edat de 92 anys.

Nascut a Girona el 26 de juliol del 1918, va cursar la carrera de medicina a Barcelona i es va especialitzar en otorinolaringologia (coll, nas i orelles). Posteriorment, va ampliar els seus estudis a Montpeller, Tolosa, Bordeus i París. Entre les seves actuacions professionals, destaca com un dels pioners a tractar el càncer de laringe.

Josep Palomer va ser també dels primers a treballar a l'aleshores anomenada Residència de Girona, on va dirigir el servei d'otorinolaringologia. També havia treballat a la Clínica Bofill, la Clínica Girona i tenia una consulta a la ronda Pare Claret.

Més enllà de l'àmbit mèdic, Josep Palomer era un gran aficionat al mar i als vaixells. Precisament durant els anys setanta va construir una embarcació de set metres amb fibra de vidre, una activitat de la qual va ser capdavanter.

Casat amb Berta Benet i pare de quatre fills, Josep, Jordi, Xavi i Albert, la cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Josep de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.