Necrològiques

Jordi Ismael de Bofarull Puigdengoles

Doctor en medicina especialitzat en pediatria i geriatria

El doctor Jordi Ismael de Bofarull Puigdengoles, que estava especialitzat en pediatria i geriatria, va morir ahir dimarts, dia 18 de gener del 2011.

De Bofarull va començar a exercir a Picamoixons i després va obrir una consulta a Valls, al carrer de la Cort. Posteriorment, també va exercir a la Seguretat Social, a Tarragona, ciutat on també tenia una consulta. A més, ha estat professor de medicina legal a la Facultat de Medicina de la URV, a Reus, i durant un temps va ser metge forense a la comarca de l'Alt Camp.

Jordi de Bofarull ha estat reconegut pels seus pacients com “un bon metge i una persona amable i de bon tracte”, i va fonamentar la seva pràctica mèdica en l'atenció constant als pacients.

Persona de profundes conviccions cristianes i de caràcter familiar, Jordi de Bofarull era un gran aficionat al futbol, i era soci del FC Barcelona.

En l'àmbit polític, era militant de Convergència Democràtica de Catalunya.

La missa exequial es farà avui dimecres, dia 19, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.