Necrològiques

Benet Boix i Arias

Activista de l'associacionisme

Benet Boix i Arias, tresorer de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català, va morir dissabte passat, dia 22 de gener, a l'edat de 53 anys. Benet Boix “es va dedicar intensament a l'encàrrec que li va fer la junta de l'APPEC com a tresorer en els últims vuit anys (2002-2010)”, va manifestar l'associació en un comunicat.

Nascut el 2 de febrer del 1957, durant la seva dilatada trajectòria, Boix va ser un activista de l'associacionisme i tenia una concepció molt clara del paper que han de jugar els òrgans que agrupen les empreses del sector en la defensa dels seus interessos. I aquesta premissa la va saber aplicar en les seves actuacions. És per això que era secretari general de la Federació Catalana de Comerciants de Mobles i del Gremi Provincial de Mobles de Barcelona, i també havia estat secretari general adjunt de la Confederació de Comerç de Catalunya i Consell de Gremis.

“El traspàs de Benet Boix deixa un buit important en totes les entitats d'on va formar part pel que va representar la seva figura a nivell participatiu i d'implicació”, van afegir fonts de l'APPEC.

Els funerals es van celebrar diumenge passat al tanatori de les Corts de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.