Necrològiques

Mn. Joan Serra i Fontanet

Rector emèrit de la parròquia de l'Esperit Sant de Barcelona i mestre de català

Mossèn Joan Serra i Fontanet, rector emèrit de la parròquia de l'Esperit Sant de Barcelona, va morir el 24 de gener a l'edat de 85 anys.

Nascut al Vendrell el 31 de desembre del 1925, va entrar al seminari de Barcelona el setembre del 1939, amb només tretze anys. El 19 de març del 1950 va ser ordenat prevere i uns dies més tard, el 25 de març, va cantar la primera missa, al Vendrell.

Va exercir de vicari a les parròquies de Sant Pere del Prat de Llobregat i del Sagrat Cor de Barcelona. Posteriorment, va ser rector de la parròquia de Santa Magdalena de Bonastre, regent de la parròquia de Sant Pere Ermengol de Barcelona i encarregat i ecònom de Sant Paulí de Nola. El 6 de juny del 1976 va prendre possessió de la parròquia de l'Esperit Sant de Barcelona, on va exercir durant molts anys fins a la jubilació.

Mn. Joan Serra era també mestre de català i diplomat en llengua anglesa per la Universitat de Barcelona, i va participar en diferents cursets de teologia a les facultats de Teologia de Barcelona i Roma.

Les exèquies tindran lloc avui dimecres, dia 26 de gener, a les 12 del migdia, a la parròquia de l'Esperit Sant de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a