Necrològiques

Eloi Prat Martí

El nostre estimat Eloi ens ha deixat la matinada del 6 de febrer. Gran persona i bon amic, respectat i apreciat per tots els qui el coneixíem. Tothom qui havia entrat en una de les botigues més emblemàtiques de la ciutat: “Teixits Eloy”, de ben segur que havia rebut el tracte exquisit d'uns comerciants “com els d'abans”: interès per la família; unes paraules de consol, si calia; algun acudit. En fi, una estoneta “fent petar la xerrada”. Les seves paraules afables i afectuoses feien que el client fos l'amic.

La seva vida, forjada per l'esforç i la lluita constant, s'ha significat sempre pel seu compromís cap a la ciutat de Girona: president de la Federació de Veïns, president de la Federació de Comerç, fundador de l'Associació Quatre Carrers…

Des de ben jove i, sense esmerçar sacrificis, va col·laborar i donar suport a entitats i associacions de tota mena: va ser membre de la Polifònica de Girona, fou també un dels primers integrants del grup Terra Endins, va posar música als Pastorets de Girona durant uns vint-i-cinc anys.

Enyorarem les seves paraules, res no ens consolarà de la seva absència, aprendrem a mirar novament endavant, però agrairem a la vida haver-lo conegut. Eloi, et trobarem a faltar, t'estimarem i sempre seràs en el nostre record.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.