Necrològiques

Montserrat Nebot i Quintana

Cap de secció als Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona, va fer una gran tasca de suport als més desafavorits

Montserrat Nebot i Quintana, que va desenvolupar una gran tasca en defensa dels drets de les dones, especialment de les víctimes de violència, va morir ahir, dia 25 de febrer, a Barcelona, a l'edat de 63 anys.

Nascuda a la capital catalana el 6 de gener del 1948, Montserrat Nebot era cap de secció a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona, des d'on va desenvolupar nombroses actuacions de suport i atenció a les persones socialment més desafavorides, sobretot a les dones víctimes de violència.

Nebot també va impulsar des dels seus orígens la Comissió Institucional dels Protocols d'Actuació en Casos de Violència a la Demarcació de Girona, un òrgan de la Generalitat capdavanter en la defensa dels drets de les persones més vulnerables. Fonts d'aquest òrgan van destacar ahir “la gran tasca desenvolupada per Montse Nebot, la seva gran vàlua, tant professional com personal, i la seva fermesa en la defensa dels drets de les dones i molt especialment de les víctimes de violència”. Nebot formava part de la Comissió Institucional com a representant dels municipis de més de 20.000 habitants de les comarques gironines.

La cerimònia se celebrarà demà diumenge, dia 27 de febrer, a la 1 del migdia, a l'església parroquial de Vila-roja de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.