Necrològiques

Montserrat Sans i Roig

Àvia centenària de Vilamalla, havia celebrat els 100 anys fent una passejada amb helicòpter

L'àvia centenària Montserrat Sans i Roig va morir ahir, dia 15 de març, a l'edat de 100 anys.

Nascuda a les Borges del Camp (Baix Camp) l'1 d'octubre del 1910, Montserrat Sans es va casar amb un ferroviari, Josep Maria Bosch, que, per motius de feina, es va haver de traslladar a Vilamalla, on finalment es va establir el matrimoni.

L'any passat va voler celebrar el seu centenari volant amb helicòpter. Així ho havia demanat a la seva filla i al seu nét quan va fer 80 anys. “Si arribo als cent, no vull pas cap dinar, ni cap festa. Vull pujar en un helicòpter i veure el poble des de dalt”, van ser les seves paraules. I així ho va fer l'1 d'octubre de l'any passat. Al migdia, va arribar a la pista esportiva del poble, on l'esperaven familiars –alguns havien vingut d'Ascó–, amics, l'alcalde i regidors, alumnes de l'escola, mitjans de comunicació i, per descomptat, l'helicòpter. No havia volat mai i la van acompanyar el seu nét, Juli Sánchez –que és submarinista–, i la filla, Paquita Bosch, que havia estat alcaldessa i que reconeixia que l'experiència “li feia més ànsia que a la mare”. El vol va durar quinze minuts i van anar de Vilamalla a les illes Medes. S'ho va passar molt bé –“no ha parat de parlar”, deia el pilot– i quan va baixar va comentar als mitjans de comunicació: “És una passada! És millor que anar en camió, en taxi o en bicicleta”. Aquest any volia anar al Canigó.

Les exèquies se celebraran avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilamalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.